Ha végre itt a nyár,

és meleg az idő,...
szinte folyamatosan arra gondolok, hogy hány nap van a tanév végéig. Na nem azért, mert nem szeretem, amit csinálok, sem azért, mert ilyenkor már unatkozék az oviban, sokkal inkább azért, mert ugye milyen szép dolog lesz aztán rögtön a vakáció elején arról ábrándozni, hogy mennyi mindent meg szeretnék valósítani a következő tanévben, milyen jó kis csoportom lesz, stb.
Komolyra fordítva a szót, tényleg, nagyon számolom, figyelem, hogyan telik el a maradék tíz (TÍZ) nap.Amelynek minden perce be van táblázva. Teszem ezt azért olyan hűségesen, mert az idő múlásával egyre inkább úgy érzem, hogy a kötelező feladatok elvégzése után igen kevés időm marad a lányokkal kedvem szerint ellenni. És amikor nagyon elkeseredek az idő és türelem egyenes arányban való csökkenésén , akkor jut eszembe, hogy sebaj, jön a vakáció. És akkor...kötelezettség nélkül, főnökség tekintetétől mentesen, végre ...talán kicsit felszabadulok.
Ezért várom. Mert csuda jó tervek vannak,és nagyon szeretném, ha mi négyen ezeket szívből megélhetnénk.

Láttuk a napokban a szivárványt. A lányoknak mutattuk. Mert ugye minden munka megvár, míg megmutatjuk nekik a szivárványt,de a szivárvány nem várja meg, míg mi elvégezzük a dolgunkat.

Felsoroltak okán várom a tanév végét, és kicsiny, de lelkes olvasóim előző bejegyzéseimhez tett megjegyzéseinek köszönhetően (is) , derűsen várom és nézek elébe.

Ha Éva erre jár, fogadja szeretettel:)

Legyen szép nyarunk.
A krónika kedvéért megjegyzem, ma mutatkozott mifelénk hosszú idő óta meg a nyár. Vajon itthon érezte magát?

Megjegyzések

 1. Jajj Júlia, olyan szépen fogalmazol és írsz...öröm olvasni a soraidat! Csak mindig tovább és tovább olvasnám még...:)))

  VálaszTörlés
 2. Varázslatos helyen élsz, és varázslatosan írsz.
  Szép nyarat kívánok neked és kis családodnak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez itt éppen Marojára:) Községünk kis faluja. Biztosan mond valamit e név.És örömmel mutatom a vidéket, főként, hogy tudom, sok szív megdobban láttán.
   Köszönöm, viszont, és várom a szép munkákat, melyek inspirálnak, ösztönöznek:)
   Üdv, Júlia.

   Törlés
 3. Itt jártam bizony, és köszönöm, hogy gondoltál rám.:-) Szeretném, ha tegeződnénk, nekem úgy könnyebb lenne, ha neked nem okoz gondot.A képek és a szivárvány nagyon szép, érzem az eső utáni jellegzetes illatot.
  Minden jót, és várom a tudósítást, hogy a nyár otthon érzi-e magát nálatok.
  Üdvözlettel: Éva

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Köszi:)Vidámak voltunk, biztosan azért:)

   Törlés
 5. Az időjárásnak köszönhetően igen sokszor megcsodálhattuk mostanság" a szivárványt és csapot-papot rohanunk, hogy megcsodáljuk ezt a szépséges színes boltívet az égen...
  Jó képen látni és olvasni, hogy nem mi vagyunk az egyedülikek:))

  VálaszTörlés
 6. Ez nem Járában van? Olyan ismerős a hely: :) http://krisztaboro.blogspot.ro/2009/06/tata-mikor-viszel-jaraba.html

  VálaszTörlés
 7. Ez nem Járában van? Olyan ismerős a hely: :) http://krisztaboro.blogspot.ro/2009/06/tata-mikor-viszel-jaraba.html

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések