All inclusive,

avagy ebben minden benne van:)
Ti. igencsak komoly eszmefuttatások előzték meg eljövetelünket: nevezetesen az ügyben, hogy na micsoda dolog az, hogy mi a nyaraláson is főzni akarunk, nehogy azért jöjjön el valaki sok-sok km távolságra, hogy ugyanazt csinálja, mint otthon...Mikor mennyivel egyszerűbb ugye, ha az ember nyugisan elvan, kiszolgálják, annyit eszik, amennyi belefér, ha nem, még a zsebébe is tesz- gondolok itt zsemlére vagy kis lekvárra, úgysem veszik észre alapon, meg még este jól foghat nassolni....szóval mindazok, akikkel nyaralás ügyben beszélgettünk, megállapították a következőket:
- egyeseknek nincs ollinkluzívosra pénzük, inkább sehová nem mennek
- ketteseknek van, és akkor világos, hogy úgy mennek, rábízva magukat a kiszolgálásra.
És itt vagyunk mi...a mi kis nyaralásunkkal, amiben ugye minden benne van:
- ingyen parkoló, épp az ablak alatt( még megvannak benne az autók is:) )
- tengerre néző panoráma- jó kukkerrel akár Törökországig
- ingyen strand-éppen két fizetős között, amitől még úriasabb a dolog:)
- tágas apartman, légkondi, vadi új felszerelés
- ( van villanyrezsó is...arról nem mesélek, hogy milyen sebességgel működik:))- kezdünk ugyanis rájönni, hogy ha holnap enni akarunk, tanácsos már ma odatenni:))
  - medence az udvaron, ahol időnként még árnyék is van, ergo még a szememet is ki tudom nyitni
- lift is van...3-on lakunk
- a társaság sem elhanyagolható,mi négyen, ugye, valamint  nagyon sokat jelent az is, hogy MZM-kel közösen oldunk meg mindent és,még  az edények és egyéb járulékos anyagok idecipelését is elvállalták( köszi ezúton is),
- .....és akkor ennyi extra mellett, adtuk volna meg a bolgároknak az elégtételt, hogy az ő pityókájukat együk?
Na nem! Hoztuk otthonról, a déli melegben, amikor a parton már öngyilkosság kint lenni szépen, aránylag változatosan szakácskodunk-mosogatunk-elpakolunk...és kibírjuk. Igen, ugyanaz, mint otthon, és mégsem.
Sorsunkba beletörődve, saját főztünket megeszegetve, tudva, hogy savanyú a szőlő, ha magasan van, élvezzük ezt a mi kis mindent magába foglaló nyaralásunkat, és hasonló jókat kívánunk:)


Megjegyzések

  1. Jó, hogy bejelentkeztél, és nagyon jók a képek. Érezzétek továbbra is jól magatokat! A tenger csodaszép!

    VálaszTörlés
  2. Pont így voltunk mi is tavaly... :) Be is osztottuk a "munkát": reggel és este a lányok mosogattak, felváltva. :) Délben én. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések