Kommunikáció

a dáliával.


Régi szálak,kedves emlékek, emberek, benyomások- öregek a hagymák, de hordozzák az élményt, parókiáról parókiára...van bennük valami nemesség.

Voltak ők már szebbek is.

Aszalódnak...

...de teszünk róla.Megjegyzések

 1. Válaszok
  1. Tanítom magam a részletek, a lényeg látására. Ne csak nézzek....mert lemaradok...:)

   Törlés
 2. Minden aszalódik, ami nem kap egy kis frissítést:)) Köszönöm a szavaidat...értelek! Még akkor is, ha nem fűztem hozzá megjegyzést. Ebben hasonlítunk.
  Na és kibírtátok, hogy ti is ne menjetek a locsoló frissítő vize elé???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tegnap megúsztuk...ma már meglocsolt Rebeka jócskán.
   Várom mindig, hogy jelentkezz, fontos nekem, de ezen túl jó tudni, hogy legalább szemlélődsz, és a mai világban meg kell ezzel is elégedni:)

   Én meg igyekszem frissíteni, hogy se virág, se egyéb ne aszalódjon:)

   Törlés
  2. Olvaslak és sokszor mobilon nézlek napközben, mert nem bírok gép elé ülni...és sokszor van, hogy rosszalkodik" a telefonom és nem tudok megjegyzést írni...így csúszok. Meg aztán te is tudod mennyi idő elmegy amíg átolvasol mindenkit...ráadásul a blogunkra is kellene új dolgot feltenni...meg aztán hajlamos vagyok szívatni" magam...a formázásokkal, mint most....és még sorolhatnám mennyi minden van ahol ott" kell lenni. De jó itt lenni, úgyhogy igyekszem, hogy ne érezd azt, hogy a mai világban mindennel meg kell elégedni.., mert a mai világ ugyan nehéz, de jó emberekkel mindig szebbé válik!!! Puszi

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések