Amikor az élmény

olyan erős, hogy csak amúgy hemzsegnek a történések-események-benyomások-tanulságok...a fejemben, telehold van felettünk, nem érdemes  az éjszaka hátralévő részét arra szánnom, hogy időrendbe állítom mindazt, ami az elmúlt négy napban történt. Hagyom, hogy mindez jó mélyen megmaradjon, s a fenti körülményekhez csatolva a tényt, hogy ezen legújabb gyermekmunka legjobban Rebekát fárasztotta ki, most ő szortyog-dunnyog-zsörtölődik ( most szinte percre pontosan), odamegyek, kivárom nyugisan a reggelt, aztán megpróbálunk neki egy szép napot ajándékozni, mert ez már az Övé, s mert amúgy is madarat lehetne velem fogatni örömömben, hogy a gyerekek vakációját egy héttel megtoldották, s így van remény arra, hogy én is fel tudok készülni a tanévre lelkileg és didaktikai anyagiak szempontjából, ...
szóval mindezekre alapozva holnap este nyugisan kielemzem az elmúlt hetet, mindenkinek válaszolok, és név szerint megköszönöm a segítséget és az itt kapott felemelő gondolatokat, szavakat, mosolyt.


Nálunk ilyen szép az ősz, és szilvapattogtatás közben születik a legcsinosabb hercegnő és nő a legárnyasabb erdő:)Megjegyzések

 1. Örülök az élményeidnek, az örömödnek és várom a beszámolót.
  Az ősz tényleg szép nálatok, no meg az alkotások is :)

  VálaszTörlés
 2. Ja, és egy vidám, boldog névnapot Rebekának!

  VálaszTörlés
 3. Boldog Névnapot Rebekának!:-) Gyönyörű képeket hoztál, és várom nagyon a beszámolót.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép hetetek lehetett, örömmel olvastam a facebook-on a beszámolót! Most pihenj kicsit és névnapozzatok boldogan!

  VálaszTörlés
 5. Milyen szép, megnyugtató itt nálad!!!!
  A lepkevirágod mesés!!!!!Nálam még nem virágzik,igaz,későn ültettem, de a nagy szárazság is oka talán....

  VálaszTörlés
 6. Csupa öröm itt minden: egészséges gyümölcsök, viruló virágok, + egy hét ajándékba, az önfeledt szilvás játékról nem is beszélve. Mi munka volt ezzel? De megérte! Istennek hála!
  :) mosoly és ölelés --o-- Nektek

  VálaszTörlés
 7. További szépséges napokat kívánok nektek és Rebekának boldogságos névnapot!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm- beszámoló késik, hanyag vagyok, Rebeka örült, majd elmesélem, a virágok a faluban egy szép gazdaságon nyílnak:), és igen, amikor megszabadítjuk a szilvát a magjától akkor, kipattogtattuk...ez van:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések