Lófürösztés

 októberben.

Keveset írok,annál többet olvasok, és látom, az ősz hoz magával maradandó elemeket, meg-megérinti az ember gondolatait, lelkét, kreatív kedvét...
Kedvencem...ez már közhely...

Ezt láttuk ma:


Ilyenformán még nem tudunk az oviban arról beszélni, hogy ősszel az idő esősre, szelesre fordul, az ég borongós ennél fogva, hűvösebb van, és kardigánt kell felvenni...és ehhez hasonló tanmesék...

Örülök, hogy kapjuk ezeket  a napokat, még akkor is, ha a sablonból ki kell lépni, ötletesnek kell lenni...a klasszikus munkaterv nem állja helyét:) Minden nap meglepetés, új kihívás...még jó, hogy azért a levelek szépen színesednek.

Közben kibújtak és igen szépen fejlődnek a bársonyvirág palánták....megfáznak majd, ha nemsokára igazán ŐSZ lesz...

Megjegyzések

 1. Milyen békés képek, szeretem az ilyeneket.

  VálaszTörlés
 2. Huh, egyszer kirándulni vittem volna óvodás csoportot képzeletben erdőbe. Megkérdeztem hétvégén hányan kirándultak, sétáltak a szabadban. Egy sem. Döbbenetes volt, lebénultam, mit képzeltessek el velük?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak az gondolja, hogy könnyű munka, aki nem töltött el köztük akár egy minimális időt is. ( Bár nem könnyű, persze annál szebb. )
   És akkor ez legyen egy olyan dolog, amiben a mi gyerekeink előnyben vannak, a sok hátrány mellett. Szabadban ugyan vannak, nem tudom, hányan a családdal...és itt jövünk mi, akik próbáljuk őket változatos élményekkel gazdagítani.
   ( Falusi gyerekek, és mi visszük őket kertészetbe, állatfarmra...:)..lassan már otthon ilyesmi nincs)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések