Mégiscsak

Előzmények ugye a könnyesebb sorokból ismertek- Anna készült, Rebeka vele együtt. Mi, hogy valamelyest megnyugtassuk magunkat, adunk Annának egy telefont- az én sokat használt , de már lecserélt darabomat, ami nem okos, nem kamerás, de hát ugye hívható :)- az más kérdés, hogy ezzel most meg azon gondolkodunk, vigyáz-e majd rá, egyáltalán hazahozza-e, de mert nem érték, hát hadd legyen, szóval készülünk, telefon feltöltve, kártya, szám ,megvan, aztán akkor próbáljuk ki.
Spontánul- Rebeka megkapja az apáét, s a hálóból hívja Annát , aki ugyan még napvilág van, már lefeküdt, hogy kipihenje magát. Hanyat-homlok repül az emeletes ágyról, szalad  a konyhába- jó jel, hogy felismeri a csengőt, felkapja:
- Szia, Anna!
- Szia, Rebeka.....te hívtál , vagy én hívtalak?????

Aztán, amikor elmúlt ez az első meglepettség , valamiről még beszélgettek is:)

Néha megmutatják- kapaszkodnak egymásba


Megvolt a tervezett nagy ölelkezés, a busz kifordult a sarkon....

Megjegyzések

  1. Réka is tegnap volt kirándulni, és kicsit izgultunk is, pedig neki már nem ez az első útja. Mi egy régi fotógépet adtunk neki, sok fotót meg néhány videót is készített vele, délután, mikor hazaért, együtt megnéztük. Jó volt nagyon. Anna egészen biztosan jól fogja magát érezni!

    VálaszTörlés
  2. A testvéri szeretet! Hogyne kapaszkodnának egymásba...néha még akkor is, amikor ez nem ilyen nyílvánvaló! Tündériek!!!
    Biztos jól érzi magát! Ne aggódj...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések