Sorrend

"Száz év múlva nem fog számítani hajdani bankszámlám, a ház, amelyben éltem, az autó, amelyet vezettem...de a világ megváltozhat azáltal, hogy fontos szerepet játszottam egy gyermek életében."
Forest E. WiteraftValahogy így, minden nap van valami tanulság, okos gondolat, ötlet, amit rendszerint előttünk megfogalmaztak, s nekünk már csak rá kell találni, pedig jó előtte is tudtuk. Valahogy így , minden nap adaptáljuk ezt a látott-hallott-tanult-megélt  valóságot a sajátunkhoz, s megyünk tovább abban a reményben, hogy a ránk bízottak világa valóban minden nap egy kicsit szebb, s tudva, általuk lesz a világ minden pillanattal mindig szebb és szebb.

Megjegyzések

 1. Nagyon szépen megfogalmaztad (ahogy szoktad) :)
  A lányaid gyönyörűek és hihetetlenül értékesek az ilyen fényképezőgéppel elkapott pillanatok

  VálaszTörlés
 2. Jó megerősödni ebben a tudatban,amit idéztél! A lányok bájosak,szeretnivalóak!!!!

  VálaszTörlés
 3. Nem tudok betelni a gyermekeid szépségével és azzal, ahogy neveled Őket a szépre/jóra és hogy mennyi értéket tudsz nekik adni, felmutatni.

  Tudod mit érzek mindig, ha olvasom a bejegyzéseidet? hogy bár több ilyen ember lenne a világon, mint Te/Ti...

  VálaszTörlés
 4. Hermoso blog, hermosas tus hijas y hermosa tu y tu alma.

  VálaszTörlés
 5. szépséges gondolatok... nagyon szépen leírtad, szívemből szóltál...-) teljesen igaza van Orsinak, sokkal több ilyen emberre lenne szüksége a világnak... és akkor tényleg jobbá válhatna...

  VálaszTörlés
 6. Que imagenes geniales.Felicidades por tu bloc ha sido todo un regalo el visitarlo, espero que visites el mio y si te gusta espero que te hagas seguidora.
  Elracodeldetall.blogspot.com

  VálaszTörlés
 7. Visszajöttem újra.:) A felnőtt gyerekeim életében is szerepet játszok, de új öröm az unokáim szeretete, az ő vezetgetésük a szépre,jóra,nagyanyói ölelés.:)

  VálaszTörlés
 8. Most muszáj egyben válaszolnom, mert.
  1 megilletődtem a sok szép olvasásakor
  2. Nem tudok még ugyanilyen szépen válaszolni
  3. Szeretnék erről a dologról többet írni, de most nem lehet( lásd következő bejegyzés)
  4. Tk sok beszéd szegénység, nehogy még el is rontanám vele :)
  5. Tényleg szeretnivalóak, és nem minden nap azon vagyok, hogy a lehető legtöbb pillanatot ebből elkapjak. Nem csak, főleg nem fényképezőgéppel :)

  Köszönöm, thanks :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések