Karácsony felé (13)

azon is aggódom, hogy leszek-e képes legalább 1(2,3) sütit kivenni a sütőből , miután a lányokkal együtt készítgettük, elidőztünk fölötte az ünnepi hangulatban. Ki tudja....

Idézet a Receptfüzet előszavából:
"

Itt van a szép, víg karácsony,
Élünk dión, friss kalácson:
mennyi fínom csemege!
Kicsi szíved remeg-e?
 (Dsida Jenő:Itt van a szép karácsony)
Örömmel telt remegő szívvel állunk 2013 karácsonya előtt visszatekintve a magunk mögött hagyott évre, s mindarra, amit magával hozott, amit megélhettünk, amitől gazdagabbak, s talán kicsit jobbak is lehettünk.
Hálás ez a szív, hogy ismét megállhatunk a jászol előtt, ünnepelhetünk, hiszen értünk született a Megváltó, s reménnyekkel telve nézhetünk a jövőbe, hogy talán lesz még alkalmunk együtt ünnepelni s megélni a hétköznapokat.
Nehéz idők járnak, kinek több, kinek kevesebb jut ezen az ünnepen. Gernyeszegen mégis idén is sok finom csemege lesz az ünnepi asztalokon. Tudjuk ezt az elmúlt évek példájából, s a 2013 advent első vasárnapján az Irodalom- zene-sütemények rendezvényen bemutatott ünnepi asztal látványa is ezt bizonyítja.
Kis füzetünk a gyülekezeti asszonyok szorgos munkájának elismerése, sok finom sütemény receptje, melyek megidézik az otthon melegségét, a családi, baráti, gyülekezeti együttlétek meghitt hagngulatát.Válogassunk, süssünk kedvünkre!
Áldott ünnepet, békés új évet minden olvasónak!"

Volt nap, amikor erre is képes voltam... 

 

Megjegyzések

 1. Beautiful test and the table decorationa are great! Hugs dear!!

  VálaszTörlés
 2. Ez aztán tényleg terülj-terülj asztalkám! Mindet egyedül?! Gratulálok hozzá.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) Az volt, terült asztal, sok kedves asszony hozzájárulásával. Magam a szervezést tudhatom be :), meg sok kóstolást.

   Törlés
 3. Ez aztán a készülődés! Persze , ha van, ami erőt ad, az ember sok mindenre képes! :) Áldott adventi készülődést kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, szép volt. S megvan a füzetecske, amire nagyon büszkék vagyunk. Reméljünk, a megajándékozottak is örülnek majd:)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések