Igaz,

hogy nincs jobb gyógyszer a mosolynál, mégis nem lehet őszintébb kérésem annál, hogy ha szomorú vagyok, hagyjanak: hagyjanak sírni, szótlankodni, hagyjanak gyászolni, mélyen repülni. Semmi bizonygatás, hogy majd jobb lesz, s az idő megoldja- csak hagyjanak jóízűen szomorkodni. Aztán elég lesz belőle, akkor jöhet az önfeledt nevetés.

A legtöbbet az emberi kapcsolatokból kapunk, a legtöbbért ki sem kell lépnünk a kapun. Csak belenézni egy bogár- szem-párba, és tudni: meglátta, visszamosolyogta, hogy ez vagy te, ez te vagy, te ez vagy. Valójában ez. Ilyennek kell lenned, mert ettől csillognak a bogár-szem -párok.
Megjegyzések

 1. Ahogy leírtad! És akkor most belenézni egy bogár- szem-párba. :-)
  Szép képek! Felesleges bármit hozzá fűzni. :-)

  VálaszTörlés
 2. CSODÁS!

  Ennyi, semmi több...

  VálaszTörlés
 3. Ez ugy van Julia! En is sok enyhulest talalok a sok szemparban,mely korulvesz gyaszomban!

  VálaszTörlés
 4. egyetértek,
  ha szomorú vagyok engedjék hogy jogom legyen saját ütememben megmerülni, és felbukni, majd ha kérem, akkor jöjjenek, (de ritkán értik ezt meg) a "segítés" általában arról szól, hogy a segítő ütemében hajlandó lehajolni hozzám, és az egész őróla szól, nem a bánatomról


  de ez van

  VálaszTörlés
 5. Ritkán járok mostanában a blogvilágban, de ide mindig betérek,mert szeretem, ahogyan érzel és írsz.

  VálaszTörlés
 6. Aranyhídon a Harmadik Partra?

  Miért akasztották fel Jézust és miért nem Ő akasztotta fel ellenségeit? Mert nem csak bátor volt, de erőszakmentes is. Szükség van-e még bátorságra, a nyílt diktatúra elmúltával? Igen, mert a világ megváltása nyomorúságától csak a bátor erőszakmentesség által megy előbbre. A Bokor Bázisközösség jövőre ünnepli ........

  http://bocs.hu/3part/simonyi-07-20.htm

  VálaszTörlés
 7. http://youtu.be/bCgsmb2CNJM

  VálaszTörlés
 8. no igen, én is így szoktam érezni, ha baj van...csak hagyjanak.
  Szépet, szépen írtál megint.

  VálaszTörlés
 9. Ha jól ismerünk valakit gyorsan észrevesszük amikor hagynunk kell sírni magába vonulni. Azt viszont már nehezebben vesszük észre amikor nem szabad magára hagyni(sokszor sajnos már késő is,mire észrevesszük) .
  Nagyon nehéz megtalálni az "Arany Kaput " a másik emberhez.

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm:) Külön-külön mindeniketeknek. Járjatok a blogvilágban, szépeket hoztok, keressük együtt(is) az arany kapukat:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések