A boldogsághoz

vezető utak között vannak az egyszerűbbek, mint amikor estefelé megtelik a ház sütőtök illattal, s ez összekeveredve egy nagyon kedves vacsora-hangulattal reggelre is megmarad, s élteti a reményt, hogy ma sem lesz rosszabb, szóval ezek az egyszerű utak tényleg  a miénkek, és segítenek , ha már nehéz lenne ennél bonyolultabb dolgokra is figyelnünk.

 
Közben Ugron Zsolnát lapozgattam, s ismét kedvet kaptam a már megunt kacsa és nyúlhúshoz- minden csak tálalás kérdése :)

Megjegyzések

 1. Nagyon megnyugtato kepek!(meg eszembe jutattad,hogy rank is var egy sutotok)

  VálaszTörlés
 2. Imádom, ezt a hangulatot!:-) Jó ott!!!!!

  VálaszTörlés
 3. :) Ahogy leírtad.... hát nem ez az élet egyik értelme? ezek az "apróságnak" tűnő dolgok? amiből összeadódnak a napjaink... dehogynem! nagyon jól "megfogtad":). És az egyik alappillér az OTTHON. Az igazi otthon. Amiről írsz:).

  VálaszTörlés
 4. Az ilyen hangulatú estékből, nappalokból (is) adódik össze a boldogság. És az egyszerűnek tűnő utak sokkal jobbak a bonyolultaknál :)

  VálaszTörlés
 5. Ezekért a hangulatokért (is) szeretek "idejárni" hozzád!!

  Köszönöm!

  Piroska

  VálaszTörlés
 6. Nagyon hangulatos képek! Köszi Júlia!:-)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm :) , Aloha, Piroska, Orsi, Ágnes, Krikszi, Anikó és Iri- ezek annyira egyszerű dolgok, hogy éppen ezért sikerül nekem is ritkán megvalósítani. Azért próbálkozunk- és biztos vagyok benne, nálatok is éppen ilyen jó:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések