Máskor,

de éppen olyan szépen megy le, mint máshol, bárhol.

 hiperbolikus ábrázolási hajlamaimról,
a hiábavalóságok hiábavalóságairól,
a munkahely áldásairól és nemcsak,
gyermekekkel való együttélés cifraságairól,
lakberendezés újabb fejezeteiről,
a korcsolyázásról,
arról, hogy úgy veszem észre, itt is minden éppen- vagy majdnem -úgy van, mint a szomszéd kertjének füvén ( vacsorák mikéntje, vendégek várása, évszakok viszontagsága, betegeskedés- a gyógyulási lehetőségek mikéntje most nem téma-, bevásárlás, sietés-elkésés, megérkezés, könyvek-olvasmányok-élmények, kirándulás s még ki tudja, mennyi minden),
ritka DIY alkotásaimról,
a hóvirágról, ami bizony azt hiszi, itt az ideje, pedig minden nap sóhajtok egyet felette, jó közel, hogy érezze,
az emberi természet végtelen meglepetés-tartalékáról,
a rendről, a szabályról, az elvekről, mik nem is olyan régen hű, de fontosak voltak, s ki tudja, hogy aztán még valaha egyáltalán,

meg sok egyéb, ilyen-olyan lapszéleken meghúzódó gondolatokról,
mik aztán nem érnek ide, mert nem élni valók,
vagy csak az enyémek.

Aztán  végül ide csak ennyi ér, másfajta töredékek, azok, miket sosem magamnak hagyok itt. Valakiknek mindig, mint az élelmiszercsomagot a parkban, vedd, vigyed, ha szükséged van rá.S a remény, hogy van holnap, amikor pótolhatok valamicskét el nem rendezett dolgaim közül.

Dróton, kábeleken keresztül látni itt is a naplementét. Akkor kerül egy pár óriás, gyorsan felkapható pár cipő, és ott kinn, a másik oldalon már tiszta minden, akadálymentes a kilátás.

Megjegyzések

 1. Akadálymentes annak, aki nem lusta felöltözni. Életünk egyforma, ahogy írod, vesszük az akadályokat, őröljük a napokat ki ki személyisége szerint. Visszanézlek, hetente jelentkezel? Mikor írtál? Éjjel ismét eszemben voltál, erre reggelre olvaslak. Micsoda láthatatlan szál feszül köztünk? Nézem a fotód, köztes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A láthatatlan szálakról én is ugyanezt gondolom. A fotóknak sosem a minősége, csakis a tárgya jó. Köszönettel, ha ez így is nyomdaképes :)

   Törlés
 2. A második kép csodálatos!
  További szép estét, jó hetet kívánok Nektek Júlia! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Saját kicsi csodáink- például, hogy így nézhetünk ki a kerítés lécei között. nem mindenkinek adatik meg. Szép hétvégét , bocsánattal mulasztásomért...nem is értem, hol maradt a válaszom.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések